Haberler

Bursa'da Darbeye Karşı Yürüyüş Düzenlendi

Bursa'da darbeye karşı yürüyüş düzenlendiBURSA'da 15 Temmuz gecesi yapılan Darbe girişiminin sekizince gününde vatandaşlar sokakları boş bırakmıyor.

Bursa'da darbeye karşı yürüyüş düzenlendi

BURSA'da 15 Temmuz gecesi yapılan Darbe girişiminin sekizince gününde vatandaşlar sokakları boş bırakmıyor. Kent Konseyi üyeleri, Mehter takımı ve Kılıç Kalkan ekibiyle birlikte şehir turu atıp Demokrasi Meydanında toplandılar.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi organizasyonuyla düzenlenen yürüyüşe sivil toplum örgütleri mensupları, işadamları, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş Atatürk Caddesi üzerinde bir araya geldi. Mehter takımının çaldığı marşlar ve kılıç kalkan ekibinin gösterileriyle kortej oluşturan yaklaşık bin kişi Cumhuriyet Caddesi'ni takiben daha önceki ismi Şehreküstü Meydanı olan sonra Demokrasi Meydanı ismi verilen alanda buluştular. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar meydanda düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title