Haberler

Bulgaristan Milletvekili Atalay, Başkan Koçal’ı ziyaret etti

Güncelleme:

Özgürlükler Hareketi Partisi Milletvekili Ve Türk- Bulgar Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Ramadan Atalay, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı Makamında Ziyaret Etti.

Yalova BALGÖÇ Derneği'ne yaptığı ziyaret sonrası Başkan Koçal ile de görüşen Milletvekili Atalay, Yalova Belediyesi'nin Bulgaristan genel seçimlerinde partilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Bulgaristan parlamentosu Milletvekili Ramadan Atalay, Yalova BALGÖÇ Derneği'nin de üyesi bulunduğu Bursa Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen 'Bulgaristan Türklerinin Dünü Bugünü' konulu konferansa katılmak için Türkiye'ye geldiğini, ziyaretlerinin bir bölümünü de Yalova'ya ayırdığını belirtti. Başkan Koçal, Balkan göçmenleri ile ilgili önemli çalışmalarda bulunduklarını ve yeni projeler hazırladıklarını kaydederek, Milletvekili Atalay'a projeler hakkında bilgiler verdi.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Milletvekili Ramadan Atalay'ın, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı ziyaretine; Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH) Varna İl Başkan Yardımcısı ve HÖH Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Kadir, Yalova Belediyesi Dış İlişkiler Danışmanı Cengiz Dereli, Yalova Balgöç Derneği ve Yalova Belediyesi Balkan İşbirliği Ajansı Sorumlusu Lütfi Özgür de katıldı.

Yalova Belediyesi Dış İlişkiler Danışmanı Cengiz Dereli, Milletvekili Ramadan Atalay'a 2012 yılında düzenlenecek Balkan Buluşması, GOP Mahallesi'nde yapılacak Balkan Evi, festivaller, kardeş şehir ilişkileri hakkında bilgiler sundu.

Milletvekili Ramadan Atalay'ın Bursa'daki konferansın ardından, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret edeceği ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title