Haberler

Bolu - Davutoğlu Çiftine Göynük'te Büyük İlgi

Davutoğlu çiftine Göynük'te büyük ilgiEski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bolu'nun Göynük ilçesinde Akşemsettin Hazretleri'nin türbesini ziyaret ederek dua etti.

Davutoğlu çiftine Göynük'te büyük ilgi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Bolu'nun Göynük ilçesinde Akşemsettin Hazretleri'nin türbesini ziyaret ederek dua etti. İlçe halkı Davutoğlu'na büyük ilgi gösterdi.

Ahmet Davutoğlu ilk olarak ilçede AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu'nun evini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Davutoğlu çifti, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpcü, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ile birlikte ilçede kısa bir gezintiye çıktı. Gezinti sırasında Davutoğlu çiftine, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çarşı iznindeyken PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Göynüklü Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın babası Salim Sarpkaya da eşlik etti. İlçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Davutoğlu çifti, çocukları severek bol bol fotoğraf çekildi. Vatandaşlar Davutoğlu ile fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı.

İlçe esnaflarını da ziyaret eden Davutoğlu çifti daha sonra Fatih Sultan Mehmet'in hocası Akşemseddin Hz. Türbesi'ne giderek dua etti. Davutoğlu daha sonra Gazi Süleymanpaşa Camii'nde namaz kıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Göynük Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
title