Haberler

Bodrum Şişelerle Şenlendi

Güncelleme:

Anadolu Cam Sanayi A.Ş.ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Cam Şişeni Al Gel Kampanyası' kamsamında çeşitli ürünlerin maket şişelerine giren animatörlerle şenlendi.

Anadolu Cam Sanayi A.Ş. ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Cam Şişeni Al Gel Kampanyası' kamsamında çeşitli ürünlerin maket şişelerine giren animatörler 'Çevre için iyi bir şey yapmayı kim ister', 'Cam şişeni el gel sürprizlere hazır ol' yazılı broşürler dağıttı. Bodrum Belediye Meydanı, İskele Meydanı, Kale Caddesi'nde yürüyen ve dans eden şişeleri gören yerli ve yabancı turistler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Turistler maket şişelerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kampanyada cam şişe getiren herkese maden suyu ve soda ikram edildi.

Proje koordinatörü Volkan Aydeniz 'Amacımız özellikle turistik bölgelerde yaz aylarında yoğun olarak kullanılan içeçeklerin cam şişelerinin hem çevreyi kirletmesini önlemek hem de geri dönüşümünü sağlamakö dedi.

Bodrum Belediye Meydanı'nda açılan stanta ilk gün yaklaşık üç bin boş şişe getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Cam Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title