Haberler

"Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Giresun ve Amasyalı gençler Samsun'u gezdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Giresun ve Amasya'dan 80 öğrenci, Samsun'da gezi ve etkinliklere katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Giresun ve Amasya'dan 80 öğrenci, Samsun'da gezi ve etkinliklere katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğünün organizesiyle, Giresun ve Amasya'dan gelen 80 genç ile 12 öğretmenden oluşan kafileyi koordinatörler ve gençlik liderleri karşıladı.

Atakum Cemal Safi Yurdu'nda konaklayan öğrenciler, ilk gün tanışma toplantısının ardından 17-20 Ağustos tarihlerinde Açık Hava Müzesi, Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu, Vezirsuyu Tabiat Parkı, Kent Müzesi, 1919 Panorama Müzesi, Bandırma Vapuru, Onur Anıtı, Amazon Köyü, Çakallı Taşhan ve şehitlik ziyareti yaptı.

Samsunum 1 Gemisi ile sahil kıyısı boyunca gemi turu yaparak eğlenen öğrenciler, bowling, serada çilek toplama etkinliği, çevre temizliği gibi sportif ve gönüllülük faaliyetleri içinde de yer aldı.

Samsun pidesi, simidi, menemeni, Bafra nokulu ve daha pek çok yöresel lezzei tatma fırsatı bulan gençler, aileleriyle ilk fırsatta tekrar geleceklerini belirtti.

Etkinliğin son gününde öğrencilere sürpriz yaparak pasta getiren İl Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, birlikte pasta kestiği öğrencilere tekrar Samsun'a gelmeleri için davette bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Emine Erdoğan Giresun Amasya Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title