Haberler

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Elmastaş, öğrencilere üniversite yıllarını en verimli şekilde değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Toplantı salonunda öğrencilerle sohbet eden, taleplerini dinleyen Elmastaş, öğrencilerin üniversite yıllarını en verimli şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Elmastaş, "Eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, öğrenci kulüpleri ve sosyal aktiviteler de üniversite yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır. Geniş perspektifli düşünmenizi, farklı alanlarda yeteneklerinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Sebahattin Koç da Elmastaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Elmastaş'a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Eren Üniversitesi Adilcevaz Bitlis Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title