Haberler

Bayramda, Pitoresk Bir Alem Karadeniz'e

Güncelleme:

GezginDamaklar seyahat acentası, kültür ve damak tadına düşkün olup bayram tatilini doğa ile iç içe geçirmek isteyen seyahat severler için bayramda "Pitoresk Bir Alem Karadeniz"e tur düzenliyor.

Samsun Havaalanı'ndan başlayacak ve 4 gece 5 gün sürecek "Pitoresk Bir Alem Karadeniz" turu süresince Karadeniz sahilinin doğusunda yer alan Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Uzungöl, Rize ve Ayder'de bir yandan yaylalar, köyler, kültürel ve tarihi alanlar gezilirken, bir yandan da damak şenliği yaşanacak.

Tur boyunca GezginDamaklar'ı bekleyen lezzetler arasında, Pideler başta olmak üzere Akçaabat Köftesi, Laz Böreği, Hamsikuşu, Mıhlama, Balık Köfte, Hamsili Pilav, Mısır Ekmeği, Karalahana Çorbası, Kaygana, Kuru Fasulye, Tereyağlı Pilav, Kuymak, Turşu Kavurması, Kara Lahana sarması, Hamsiköy Sütlacı gibi birbirinden lezzetli Karadeniz yemekleri yer alıyor.

En fazla 20 kişinin katılabileceği 7-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek "Pitoresk Bir Alem Karadeniz" bayram özel turunda, gezi boyunca alınacak özenle seçilmiş sıra dışı tüm menülerle kahvaltı ve yemeklerin de dahil olduğu bu turun fiyatı; Uçak dahil iki kişilik odalarda kişi başı 1.650 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karadeniz Giresun Samsun Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title