Haberler

Bayındır' da Cantimur Heyecanı

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur' un katıldığı divan toplantısı miting havasında geçti.

İzmir'e 80 kilometre uzaklıkta olan bereketli toprakları, tarihi ve kültürel dokusunun yanı sıra yetiştirdiği çiçeklerle de adını Türkiye' ye ve komşu ülkelere adını duyuran Bayındır ilçesinde soğuk hava öğretmen evinde düzenlenen AK Parti Bayırdır İlçe teşkilatı'nın genişletilmiş divan toplantısı ile ısındı.

Bayındır Öğretmen evinde gerçekleştirilen genişletilmiş divan toplantısında, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Bayındır Koordinatörü Oben Yalçın, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet yılmaz hazır bulundu.

Soğuk havaya rağmen Bayındır Öğretmen evini dolduran AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcilerinin yanı sıra, AK Parti Bayındır İlçe teşkilatı kurucuları ile parti üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Ev ödevimize iyi çalışıyoruz

AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, "Heyecanımız artarak devam ediyor, devam edecek" dedi. "AK Parti kurulduğu günden bu yana partimiz gerek Türkiye için gerekse ilçemiz için verdiği tüm sözleri tuttu tutmaya da devam ediyor. Hükümetimiz tarafından ilçemiz için istediğimiz, sulama göletleri, baraj, yol ve hastane 10 yıl gibi kısa sürede tamamlandı.

Yüzümüz karada çıkartılmadı. AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Dünyadaki tüm insanları kucaklarlar. Bizde ilçemizde herkesi kucaklamak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ev ödevlerimizi çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

Zengin Evin Şımarık Çocuğu Olmadık

Genişletilmiş divan toplantısında konuşan, İzmir'in tek AK Parti' li Belediye Başkanı olan Mehmet Kertiş, "Zengin evin şımarık çocuğu olmadık" doğduğum büyüdüğüm İlçe hizmet etmek ve AK Belediyeciliği hizmetini ilçeme getirmek için belediye başkanı oldum.

Bayındır ilçemize hizmeti yaparken kimseyi kimseden öteleştirmedim. Belediye Başkanlığı seçimlerinde hemşerilerime verdiğim sözleri ise bir bir yerine getirmek içinde çalıştım. Ve bunların bir çoğunu da hayata geçirdi. Belediyeciliğin duayeni olan genel Başkanımız ve Başbakanımızı kendime örnek aldım.

Hedeflenen 2023 muasır medeniyetler seviyesinde tarihi ve kültürel dokusu ve tarımcılığı ile Bayındır ilçesinin de hak ettiği yeri almasını sağlamak için çalışmak olacak. CHP'nin ise hizmet anlayışının ne kadar geri olduğu ise İzmir Büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla ortadır diye konuştu. Başkan Kertiş, Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat'ı da eleştirdi. Bundan 15 yıl önce ülkemizin huzur ve refahına göz koyanların emelleri boşa çıkmıştır dedi.

Yeni Ödevler Verdi

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay Bayındır ilçe teşkilatına yeni görevler verdi. 2014 yılında 18 ve 20 yaşında olacak gençlere AK Parti' nin yaptığı hizmetleri, gençlik ve kadın kolları tarafından anlatılmasını istedi. İl Başkanı Akay, "Çünkü o gençlerimiz AK Parti kurulduğunda 7 ile 8 yaşlarındaydı. Anne ve babalarının hastane, banka ile resmi kurum kuyruklarında beklediklerini hatırlamaz" diye konuştu.

Heyecanınız sönmemiş

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "2009 yılında yapılan yerel seçimler ve 2011 yılında yapılan genel seçimler ve ardından yaptığımız kongrelerimiz sizi yormadı aksine heyecanınız artarak devam etmesi beni mutlu etti" dedi. Ankara'da yapılacak genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesi Bayındır İlçe Teşkilatından üye sayılarını arttırmalarını istedi.

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı genişletilmiş divan toplantısına katılan Genel Merkez Teşkilat başkan yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, bu coşkulu kalabalığı ve Bayındır ilçesi' nin sıcak insanlarının gözlerine yansıyan inanmışlığı Ankara Genel Merkeze de anlatacağım dedi.

İnanmışsak başarırız

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, "Bu salonda 2014 yerel seçimleri öncesi başta İzmir olmak üzere neredeyse 30 ilçeye Ak belediyeciliği kazandıracaklarına inanmış insanlar görüyorum dedi. İnanmak başarmanın yarısıdır" diye konuşan Cantimur, "Hepimiz yarın seçim olacakmış gibi hazırlanmalıyız, ilçe teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle ve köy temsilcilerimizle, gerekirse kapı kapı dolaşarak kendimizi anlatmalıyız. Ak belediyeciliği ve hizmetlerimizi anlatmalıyız" dedi.

Parti binamız 18 saat açık kalacak

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, parti binamızın ışıkları sönmesin, kapısı kapalı kalmasın, başı sıkışan vatandaşımızın aklına önce biz gelmeliyiz, çok çalışmalıyız, Ak partiye gönül verenler "At üstünde de dinlenir" dedi.

Bayındır Öğretmen evini dolduran yüzlerce AK Parti üyesi, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a 2014 yerel seçimlerinde İzmir'e AK Belediyeciliği kazandırma sözünü verdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Erdem Cantimur Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title