Haberler

Bayburt'ta çiftçiler küçükbaş hayvanlarını teslim almaya devam ediyor

Güncelleme:

Bayburt'ta "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında çiftçiler küçükbaş hayvanlarını teslim almaya devam ediyor.

Bayburt'ta "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında çiftçiler küçükbaş hayvanlarını teslim almaya devam ediyor.

Yüz ölçümünün yüzde 60'ı meralardan oluşan Bayburt'ta küçükbaş hayvancılığı geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla başlatılan "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında atılan adımların ardından çiftçiler küçükbaş hayvanlarını teslim alıyor.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde Vali Cüneyt Epcim ve İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen'in katılımıyla Hamit Güneş, Eşref Şentürk ve Ferit Altuntaşa 300 adet Sivas Kangal ırkı koyunlar teslim edildi.

Vali Epcim, koyunlarını teslim olan vatandaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "Bu bir başlangıç. Bayburt'ta bu projeye yönelik çok talep alındı. Biz Bayburt çiftçisini 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' adlı proje ile desteklemek istiyoruz. Özellikle koyunculuğun yetiştiriciliği noktasında Türkiye'de en önemli vilayetlerden birinin Bayburt olduğunu düşünüyoruz. Çünkü toplam arazi varlığının yüzde 60'ının mera olduğu düşünüldüğünde Bayburt bu proje kapsamında önemli katma değer sağlayacak diye değerlendiriyoruz. Milli ekonomiye ve çiftçilerimize çok büyük katkısı olacak." diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Epcim Aydıntepe Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title