Haberler

Başkent 30 ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına hazır

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü için kutlama hazırlıklarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü için kutlama hazırlıklarını tamamladı.

Türk tarihinin en özel günlerinden olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Başkent'te büyük bir coşkuyla kutlanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı, Ankara Valiliği, Genelkurmay Başkanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Kızılayı ve TRT ile koordineli şekilde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Anıtkabir'de başlayacak kutlamalar için Büyükşehir Belediyesi etkinlik alanlarını Türk Bayraklarıyla donatacak. Cadde ve sokakları Zafer Bayramı temalı afişler ve görsellerle süsleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, tören güzergahında temizlik çalışmaları gerçekleştirecek. Geçit töreni güzergahında görevliler için seyyar tuvalet ve çadır kuracak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, töreni izlemeye gelen vatandaşlara kumanya, su ve şapkadan oluşan ikramlarda bulunacak ve Türk Bayrağı dağıtacak.

EGO'dan ücretsiz ulaşım

Vatandaşlar, 30 Ağustos Cuma günü Başkent'te toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Büyükşehir Belediyesi, kutlama programı kapsamında geçit töreni ve etkinliklere vatandaşların katılabilmesi için EGO otobüsleri,

ANKARAY, metro ve teleferikte ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. Kortej güzergahı boyunca düzenin ve güvenliğin sağlanması için yollara bariyerler yerleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gerekli görülen noktalarda Ankara İtfaiyesine ait araçları hazır bekletecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title