Haberler

Başkan Ergün Maden Şehitlerini Andı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma maden faciasının yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, maden kazalarında yaşamını yitiren emekçileri rahmetle andı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma maden faciasının yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi:

"Bugün, Soma ilçemizde meydana gelen ve ülkece hepimizi yasa boğan maden faciasının 7'nci yıldönümü. Öncelikle bu acı olayın yıldönümü dolayısıyla maden facialarında hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimi saygı ve rahmetle anıyorum. Soma ilçemizde meydana gelen elim faciada hayatını kaybeden 301 evladımızın acısı hala yüreğimizde ve hala ilk günkü tazeliğini koruyor. Hatırladıkça yüreklerimiz burkuluyor, boğazımız düğümleniyor. Gözyaşlarımızın sel olup aktığı bu elim hadiseyi anlatacak, hislerimize tercüman olacak kelimeler ne yazık ki yetersiz kalıyor. Evine helalinden ekmek götürebilmek için yerin binlerce metre altında; milyonlarca insanın yuvasını ısıtacak kömürü yeryüzüne çıkaran elleri öpülesi o insanlar... Allah onların mekanlarını cennet eylesin. Bugün dualarımız onlar için. Bu duygularla hepimizi gözyaşına ve mateme boğan maden faciasında hayatlarını kaybeden işçilerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Somalı hemşerilerime ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Nur içinde yatsınlar."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Manisa Soma Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title