Haberler

Başkan Ellibeş, Gölcük Turu Yaptı

Güncelleme:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün tüm mesaisini Gölcük'e ve Gölcüklü vatandaşlara ayırdı.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen programa katılan Başkan Ellibeş, tüm gün boyunca gezdiği yerlerde Gölcüklüler'in sorunlarını dinledi, sohbet etti. Gölcük Belediye Başkanlığına 3. dönem için aday adayı olan Mehmet Ellibeş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ellibeş'e bu gezisinde İl Genel Meclisi üyesi Hasan İstif, Belediye Meclis üyeleri Levent Değirmenci, Harun Gencer, Melek Sivaslıoğlu, Hasan Fehmi Yaman, Mevlüt Gül, Niyazi Yıldız ile ilçe yöneticilerinden Program Sorumlusu Fuat Elmas, Müfit Büyükbaş, Nail Karakoyun, Nazım Uzuner, Mustafa Çavdar, Sinan İşeri, Serkan Ateş, Osman Özdemir, Gençlik Kolları yöneticisi Zafer Aras ile bazı mahalle temsilcileri katıldı.

İLK DURAK HALIDERE VE YENİ MAHALLE

Günün ilk ziyaretini Halıdere Yeni Mahalle sakinlerine ayıran Başkan Ellibeş ilk olarak, yapımı yeni tamamlanan Elit Aqua Sitesi sakinlerine ayırdı. Burada vatandaşların yol ve kanal sıkıntılarını dinleyen Başkan Ellibeş, bütün eksiklikleri sık sık not alarak yapım planı içine alınacağını söyleyerek, vatandaşların yüreğine su serpti. Bu site etrafında, çevre sorunları olduğunu gören Başkan Ellibeş, mahalle başkanlarından ve muhtarlardan konu hakkında bilgi aldı. Site'nin yeni olması nedeniyle eksikliklerin normal olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Elit Aqua Sitesi'nin çevre düzenlemesinin de yapılacağının müjdesini verdi.

"YAŞADIĞIMIZ YERİN KADRİNİ BİLELİM"

Elit Aqua Sitesi'nden ayrılan Başkan Ellibeş ve beraberindeki heyet, daha sonra bir başka sitenin konuğu oldular. Burada site sakinlerin hazırlamış olduğu çay ve kekleri afiyetle yiyerek, birebir bütün sakinlerin sıkıntılarını tek tek dinleyen Başkan Ellibeş, yanında bulunan, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve yardımcısı Kemal Kahraman'a çeşitli direktifler vermesi gözlerden kaçmadı. Site sakinlerine Cennet gibi bir yerde oturduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, "Oturduğunuz ve yaşadığınız yerin kıymetini bilin" diyerek telkinde bulundu. Bir süre Halıdere Yeni Mahalle sakinleri ile hoşça vakit geçiren Başkan Ellibeş ve beraberindeki heyet, daha sonra rotalarını Değirmendere Sahili'ne çevirdi.

ELLİBEŞ'E YAKIN İLGİ

Kalabalık bir heyetle Değirmendere'ye adeta çıkarma yapan Başkan Ellibeş ve beraberindeki partililer, özellikle çay bahçesinde oturan vatandaşların yakın ilgi ve alakasıyla karşılaştılar. Çay bahçelerinde oturan tüm vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ellibeş, zaman zaman vatandaşların simitlerine, keklerine ve böreklerine ortak oldu. Başkan Ellibeş, daha sonra günün yorgunluğunu atmak amacıyla Değirmendere Sahili'nde bulunan Veçera Caffe'ye gitti. Burada da çay simit eşliğinde vatandaşlarının görüş ve düşüncelerini alan Başkan Ellibeş'in özellikle küçük çocuklarla kurduğu diyalog görülmeye değerdi. Geçtiğimiz cumartesi gününün tamamını vatandaşa ayıran Başkan Ellibeş'in vatandaşlarla olan mesaisi akşam saatlerinde sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ellibeş Değirmendere Halıdere Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title