Haberler

Başkan Basın Mensuplarıyla Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçedeki Ramazan Etkinliklerini Kamuoyuna Taşıyan Basın Mensubu Temsilcileriyle Yemekli Toplantıda Bir Araya Geldi.

Başkan Uzun başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Zeki Çanakçı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mitat Yolcu, Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kanal D, Zaman Gazetesi, Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı , TV 5, TGRT Haber, ATV, Mavi Karadeniz Tv, Haber7.com basın kuruluşlarından çok sayıda gazeteci katıldı.

Başkan Uzun toplantıda yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı boyunca ilçemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz Ramazan Kasabamız, konserlerimiz, toplu iftar yemeklerimiz, sahurlarımız ve her türlü faaliyetlerimiz siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde kamuoyunda yer aldı ve yapmış olduğunuz duyurular çevre ilçe ve hatta başka illerden vatandaşlarımızın da ilçemize yönelmesini sağladı.

Yine, yaklaşık 50 gün boyunca ilçemizden yaklaşık 35 bin hemşehrimiz Boğaz Turu programımızda yer aldı. Ramazan boyunca da iftarını Boğaz'da açan misafirlerimiz etkinlikten memnuniyet duyduklarını bizlerle paylaştılar. Etkinliklerimizi kamuoyuna taşıyan ve bize büyük katkı sağlayan siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma ilçemiz ve belediyemiz adına teşekkür ederim" dedi.

Ramazan ayında yapılan etkinliklerin basında büyük yankı uyandırdığını da belirten Başkan Uzun, belediye olarak ulusal basında birinci sırada yer aldıklarını söyledi.

Başkan Uzun: Balık Festivalinde de beraberiz!

Konuşmasında gazetecileri, 17 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek Geleneksel Beylikdüzü Balık Festivali'ne davet eden Başkan Uzun, belediye olarak çeşitli projeler üzerinde durduklarını ve projelerin yakın zamanda hayata geçirileceğinin altını çizdi. Konuşmasının ardından Başkan Uzun katılımcı gazetecilere plaket takdim etti ve program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title