Haberler

Başkan Arslan'dan Bayramda Anlamlı Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kurban Bayramının üçüncü gününde Çiğli’deki huzur evlerini ziyaret etti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kurban Bayramının üçüncü gününde Çiğli'deki huzur evlerini ziyaret etti. Yaşlıların bayramını kutladı. Hepsiyle tek tek sohbet etti.

Kurban Bayramının üçüncü gününde ilk ziyaretini Çiğli'de bulunan yaşlı bakım ve huzur evlerine yapan Başkan Arslan, büyüklerin elini öperek onlarla sohbet etti. İlçede bulunan 2 yaşlı bakım ve huzur evine eşi Ergül Arslan ile birlikte giden Başkan Arslan, tüm yaşlıların ellerini öptü, bayramlarını kutladı ve tatlı ikram etti. Yaşlıları unutmamanın öneminin belirtildiği ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Yaşlılığın koşullarıyla başa çıkmanın zorluklarına değinen Başkan Arslan, özel günlerde değil her zaman ziyaret edilmeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, kendisiyle dertleşen büyükleri teker teker dinlemeyi de ihmal etmedi.

"Bana her zaman huzur ve onur veriyor"

Bayramlarda sevdiklerimizi hatırlamanın ayrı bir anlamı ve değeri olduğuna değinen, özellikle huzur evlerinde kalan büyüklerin bu özel günlerde mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğinin önemine dikkat çeken Başkan Arslan, "Burada barınan büyüklerimizi bu mübarek günde unutmak istemedik. Sizleri de böylesi anlamlı bir günde ziyaret etmek bana her zaman huzur ve onur veriyor. Onları böyle günlerde yalnız bırakmamalıyız. Onların en çok sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var. Bu sebeple bütün büyüklerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ellerinden öpüyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Arslan Çiğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title