Haberler

Başkan Akçadurak Dualarla Görevine Başladı

Kütahya'nın Gediz İlçesinde 31 Mart yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Muharrem Akçadurak için Belediye Hizmet Binası önünde halkın yoğun katılımıyla tören düzenlendi.

Kütahya'nın Gediz İlçesinde 31 Mart yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Muharrem Akçadurak için Belediye Hizmet Binası önünde halkın yoğun katılımıyla tören düzenlendi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Yerel Yönetimler Seçimlerinde rekor oy alarak Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak için Belediye Binası önünde kurban kesilerek halka lokma dağıtıldı.

Törene; AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, AK Parti İlçe Teşkilatı, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye önünde toplanan halka hitaben bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz'in önümüzdeki dönemde büyümesini sürdüreceğini belirtti.

Seçimlerde kendisine oy veren ya da vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını ifade eden Başkan Akçadurak; "Hiç kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim. Bugün, ilk günkü heyecanım, enerjim ve Gediz'e duyduğum aşkla görevime devam ediyorum. Belediyecilik hizmetlerimiz, ilk gün de söylediğim gibi eşit bir şekilde, hiç kimseyi ayırmadan ve Gediz'in aydınlık geleceği için yapacağımız hizmetler olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından katılan herkesle tek tek tokalaşan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, kapısının herkese açık olduğunu belirterek, "her zaman her konuda çekinmeden bizimle konuşmaya gelebilirsiniz" diye konuştu.

Düzenlenen tören sonunda İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan tarafından dua edilerek kurban kesimi gerçekleşti ve lokma ikramında bulunuldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Akçadurak Kütahya Gediz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title