Haberler

(Başbakan'In İnşaatı Gezmesi) Başbakan Erdoğan, Yapımı Süren

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da Özel Gisbir Sağlık Merkezi Hastanesi'nin Açılışını Yaptıktan Sonra Kartal'da Yapımı Süren Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nı Gezdi. Erdoğan'ı Girişte İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ve Yetkililer Karşıladı. Erdoğan ile Birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beraberindekiler de İnşaat Alanını Gezdi. Yaklaşık Yarım Saat İnşaat Alanını Gezen Erdoğan Adah Sonra Evine Hareket Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da Özel GİSBİR Sağlık Merkezi Hastanesi'nin açılışını yaptıktan sonra Kartal'da yapımı süren Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nı gezdi. Erdoğan'ı girişte İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ve yetkililer karşıladı. Erdoğan ile birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve beraberindekiler de inşaat alanını gezdi. Yaklaşık yarım saat inşaat alanını gezen Erdoğan adah sonra evine hareket etti.

Ek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title