Haberler

Başakşehir Çay Sohbetleri Başladı

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 'Çay sohbetleri' projesi, kapsamında Kayabaşı Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 'Çay sohbetleri' projesi, kapsamında Kayabaşı Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. İstek ve şikayetlerin dinlendiği buluşmada Başkan Uysal, "Çay sohbetlerimizi belirli periyotlarla devam ettireceğiz" dedi.

Başakşehir Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal paylaşım ortamı oluşturmak, taleplerin iletebilinmesini sağlamak için gerçekleştirilen 'Çay Sohbetleri'nin ilki Kayabaşı mahallesi Kayaşehir 11.kısımda yapıldı.

Çay ve simit ikramlarının yer aldığı sohbette, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ilçe sakinleriyle bir araya gelerek hem sohbet etti hem de mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı. Belediyenin iletişim merkezi'de sohbet alanında iletişim noktası oluşturarak vatandaşın taleplerini ve başvurularını da aldı.

"SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

Başakşehir'in farklı mahallelerinde belirli periyotlarla devam edecek olan sohbetlerin ilkine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yanı sıra Başkan yardımcıları Haluk Dikbaş, Murat Şahin, Yasin Kartoğlu, Fazlı Korkut, Nurettin Ertemel, Bedri Sinan Gül, 11'inci bölge site yönetimi üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinlerine selamlama konuşması yapan Başkan Mevlüt Uysal "Çay sohbetlerimizi belirli periyotlarla devam ettireceğiz. Bu projemizi ilçe sakinlerimizle bir araya gelerek onları dinleyelim, sohbet edelim diye hayata geçirdik. Problemler her zaman olacaktır. Önemli olan sorunlarımızı birlikte çözebilmektir. Elbette sorunların çözümü zaman almaktadır. Bu bölgelere başka ilçelerden geldiniz, önemli olan yaşadığınız bu bölgeyi taşındığınız yerlerle karşılaştırın. 11'inci bölgemiz pek çok sorunlarının yanında artıları da olan bir bölgedir" dedi.

Aile ortamı sıcaklığında gerçekleşen sohbette Başkan Mevlüt Uysal vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Kayaşehir gibi bir bölgenin İstanbul'da bir daha kurulma ihtimali olmadığını vurgulayan Başkan Uysal, Kayaşehir'de ulaşım probleminin önemli ölçüde çözüm bulduğunu ve metroya bölgeden ring hattı kurulması için çalışmaların sürdüğü müjdesini verdi. Belediye Başkanı Uysal, Hamza Akdeniz isimli bir vatandaşın sorusu üzerine alışveriş merkezi ve eğitimle ilgili çalışmaları da aktararak "Kayaşehir bölgesinin planları içersinde alışveriş merkezi de yer alıyor. TOKİ ile görüşülüp süreci hızlandıracağız. Önümüzdeki hafta Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle bir araya gelip bölgenin bu anlamda sorunlarına çözümler arayacağız" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Emine Altun, mahalleye Başkan Mevlüt Uysal'ı duyar duymaz çocuklarıyla birlikte sokağa çıktıklarını söyledi. Altun, "Çocuklarımla birlikte geldim. Çok güzel bir ortam. Şimdiye kadar hiç bir belediye başkanıyla oturup sohbet etme imkanımız olmadı bu nedenle teşekkür ederim. Sorunlarımızı başkanımıza aktaracağız,çözüleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Projeden memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri,istek ve şikayetlerini direk olarak başkanımıza ulaştırabildiğimiz için çok mutluyuz. Başkanımızdan da memnunuz. Bu çalışmadan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Belediyesi Mustafa Uysal Mevlüt Uysal Kayabaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title