Haberler

Barkumder Geleneksel 4. Halk Şenliği Milletvekili Tunç’un Katılımıya Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Bartın Kumlucalılar Derneği'nin Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlediği Halk Şenliğinin Dördüncüsü AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ'un Katılımıyla Kağıthane Hasbahçe'de Gerçekleştirildi.

Kumlucalıların yoğun ilgi gösterdiği halk şenliğine Milletvekili TUNÇ'un yanı sıra, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, Kumluca Belediye Başkanı Metin ÇETİN, MHP Bartın İl Başkanı Sezai BİLGİN, Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Basri NALBANT, Zonguldak Bartınlılar Derneği Başkanı Ahmet ARDIÇ, Bartın Uluslular Derneği Başkanı Rıdvan MADEN, Gaziosmanpaşa Bartınlılar Derneği Başkanı Şükrü YAVUZARSLAN, Kumluca Muhtarları, İstanbulda yaşayan Kumlucalılar ve Bartın ve Ankara Çayırhan'dan gelen çok sayıda Kumlucalı katıldı.

Bartın Kumlucalılar Derneği Başkanı Mehmet BULUT Şenliğin açış konuşmasında, gelen misafirlere ve şenliğe destek olan herkese teşekkür etti. Dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan BULUT, Kumlucalıların birlik ve beraberliğini dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak için bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Kumuluca Belediye Başkanı Metin ÇETİN'de şenlikte yaptığı konuşmada, Kumlucalıların gurbette birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından çok mutlu olduklarını belirterek, Kumluca için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Barsı NALBAT'ta konuşmasında Barkumder'i gerçekleştirdiği güzel çalışmalardan dolayı kutladı.

İstanbul'da yaşayan Kumlucalıların birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirten MHP Bartın İl Başkanı Sezai BİLGİN; "sizlerin memleketinizden koparak gurbette olmanıza gönlümüz razı değil ancak, zorunlu olarak buradasınız, Bartın bundan sonra Milletvekilimizin ve Belediye Başkanlarımızın çalışmalarıyla gelişmesini sürdürüyor, hepinizi geriye döndürmek zor ama artık, Bartın'ın göç alan bir il olması yönünde önemli gayretler var" şeklinde konuştu.

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ'ta şenlikte yaptığı konuşmada, Bartın Kumlucalılar Derneğini, bu güzel organizasyondan dolayı tebrik ederek, Dernek Başkanı Mehmet BULUT ve ekibine başarılar diledi. Milletvekili TUNÇ, İstanbul'daki Bartın derneklerinin çok önemli ve güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, Bartın kültürünü İstanbul'da yaşatarak, gelecek nesillere aktarmanın çok anlamlı olduğunu söyledi.

Milletvekili TUNÇ, Bartın ve Kumluca'nın gelişmesi için çok çalıştıklarını belirterek, artık Bartın'ın nüfusu azalan değil, artan iller arasına girdiğini, Üniversite ile birlikte Bartın'ın büyümesinin hızlanacağını söyledi.

Eğitimden Sağlığa, Toplu konuttan, Barajlara, Kültür Merkezinden Spor tesislerine, Karayolları çalışmalarından Köydese, tarım desteklerinden, turizme, Sanayi teşviklerinden Esnaf desteklerine her alanda çok önemli icraatlar gerçekleştirmekte olduklarını belirten Milletvekili TUNÇ, memleketimizin gelişmesi için gereken neyse yapıyor, hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz dedi.

Dernek çalışmalarında katkısı olanlara plaketlerin takdim edildiği halk şenliğinde, Kumlucalılar yöresel oyunlar ve müzik eşliğinde eğlendiler. Yöresel yemeklerin ikram edildiği şenlikte Milletvekili TUNÇ, şenliğe katılanları tek tek gezerek, hal ve hatırlarını sorup sohbet etti.

Halk şenliğinin ardından Barkumder Futbol Turnuvasının finali gerçekleştirildi. Kağıthane Spor Tesislerinde gerçekleştirilen finalde Uluköy ve Maltepe Kumluca takımları karşılaştı.

Normal süresi 5-5 berabere sona eren karşılaşmada penaltılarda galip gelen Uluköy'e kupasını AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ verdi. Final Karşılaşmasını Milletvekili TUNÇ'un yanı sıra, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, Kumluca Belediye Başkanı Metin ÇETİN'de izleyerek, futbolculara madalyalarını taktılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title