Haberler

Balıkesirspor Muhammet Yılmaz'la Devam Ediyor

Ptt 1'inci Lig'de son 5 maçta 3 alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Fikret Yılmaz'la yolları ayıran Balıkesirspor'da takımın başına bir kez daha antrenör Muhammet Yılmaz geçti.

Ptt 1'inci Lig'de son 5 maçta 3 alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Fikret Yılmaz'la yolları ayıran Balıkesirspor'da takımın başına bir kez daha antrenör Muhammet Yılmaz geçti.

Sezon başında Erkan Sözeri'nin istifası üzerine takımın başında 3 müsabakaya çıkan ve 2 galibiyete imza atan genç teknik adam, Fikret Yılmaz'ın ayrılmasıyla bir kez daha ipleri eline aldı.

Takımı Engin Çatır'la birlikte hazırlayan Yılmaz, maç gününe kadar bir teknik adamla anlaşma sağlanmazsa, pazar günü Denizlispor randevusunda sahada olacak. Muhammet Yılmaz, geçtiğimiz sezon da Süper Lig'de İsmail Ertekin'in istifa etmesinden sonra bir maçta sahaya teknik sorumlu olarak çıkmıştı. Balıkesirspor'da yokluğu defansta büyük sıkıntı yaratan stoper Hüseyin Tok'un Denizlispor sınavında oynamasının zor olduğu bildirildi. Tecrübeli savunmacı, son 6 haftada sadece Vartaş Elazığspor karşılaşmasında 30 dakika forma giydi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Yılmaz Fikret Yılmaz Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title