Haberler

Bakan Eroğlu'nu Düşmekten Korumaları Kurtardı

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bitlis Valiliği ziyaretinde merdivenlerden düşmekten son anda kurtuldu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bitlis Valiliği ziyaretinde merdivenlerden düşmekten son anda korumaları tarafından kurtarıldı.

Sabah saatlerinde Bitlis merkezde bulunan Kent Ormanı'nda çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılan Bakan Eroğlu, valiliğe geçti. Valilik ziyareti esnasında ayağı merdivenlere takılan Eroğlu, yanında bulunan korumaları tarafından düşmekten kurtarıldı.

Valilik şeref defterini imzalayan Eroğlu, daha sonra Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un makamına geçti. Vali Yurdakul'dan bilgi alan Eroğlu'na, Ahlat bastonu ile Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile hazırlanan Arapça yazılı bir tablo hediye edildi.

"ARKADAŞLAR BAŞKANIMIZ KONUŞUYOR"

Valiliğin ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Eroğlu, ardından Bitlis Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Fehmi Alaydın brifing verdiği esnada konuşanlara tepki gösteren Eroğlu, elini masaya vurarak, "Arkadaşlar Başkanımız konuşuyor. Konuşacak olan varsa dışarı çıkabilir. Dinleyecek olan burada kalsın, konuşacak olan dışarıya buyursun" dedi.

"BİTLİS'E MUHTEŞEM YATIRIMLAR YAPILDI"

Bitlis'te muazzam bir kentsel dönüşümün başladığını ifade eden Bakan Eroğlu, "Dere ıslahları yapılıyor. Çok muhteşem bir iş merkezinin kaba inşaatı bitmek üzere. Hal binası yapıldı ve çevre yolları yapıldı. Yani son yıllarda Bitlis'te yapılan yatırımlar hakikaten muhteşem yatırımlardır. Buradaki çalışmaları takdirle takip ediyoruz. İnşallah çok daha güzel olacak. 2014 yılında bu iş merkezi bitince bambaşka bir hava olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, Bitlis'e gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından helikopterle Muş'a hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Yurdakul Bitlis Valiliği Veysel Eroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title