Haberler

Bakan Dinçer ve Başkan Özhaseki Seminer Verecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.dr. Ömer Dinçer ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Tüyap'ta Düzenlenecek Yerel Yönetimler Fuarı Kapsamında, Marmara Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin Ortak Organizasyonunda Seminer Verecek.

TÜYAP Fuarcılık tarafından 17-20 Aralık 2009 tarihlerinde İstanbul’da, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde “KENT 2009, 13. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenleme ve Spor Sahaları Fuarı ve WATECO 2009, 4. Su, Atık Su, Çevre Teknolojileri, Altyapı ve Tesisat Fuarı” düzenlenecek.

Fuar amacıyla 17-20 Aralık tarihlerinde İstanbul’a gelerek, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misafiri olarak ağırlanacak belediye başkanlarına yönelik olarak, birbirinden önemli seminer ve konferanslar da verilecek.

TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Alanı’ndaki seminer salonlarında düzenlenecek organizasyonlar kapsamında 19 Aralık Cumartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Ömer Dinçer “Belediyelerde Stratejik Yönetim”, 20 Aralık Pazar günü ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki “Vizyon, Projeler ve Finansman Yönetimi” konularında sunum yapacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title