Haberler

Bahçeli, Müzeyyen Senar'ın Vefatı Nedeniyle Taziye Mesajı Yayımladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar’ın vefatı nedeniyle taziye mesajında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajında bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, yayımlanan yazılı taziye mesajında, Senar'ın güçlü yorumu, saygın kişiliği, akıllardan çıkmayacak sesi ve 97 yıllık ömrüne sığdırdığı sayısız eseriyle milletin sevgi ve takdirini kazanmasına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Türk sanat müziğinin zirve isimlerinden olan Müzeyyen Senar Hanımefendi'nin vefatından büyük bir üzüntü duydum. Türk sanat müziği alanında ekol haline gelen Sayın Senar, sanat ve kültür hayatımıza da önemli hizmetler ifa etmiştir. Muhterem Müzeyyen Senar Hanımefendi'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine, sanat camiasına ve milletimize başsağlığı niyaz ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Müzeyyen Senar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title