Haberler

Bahçeli: Devlet ve Toplum Hayatımızdaki Bir Süleyman Demirel Sayfası İyi Okunmalıdır

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatının ardından Güniz Sokak'taki evine gelerek aile yakınlarına taziyelerini bildirdi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatının ardından Güniz Sokak'taki evine gelerek aile yakınlarına taziyelerini bildirdi.

Bahçeli, beraberinde MHP Genel Başkanı Ruhsar Demirel ile birlikte geldiği Güniz Sokak'ta Demirel Ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Bahçeli'yi, Demirel'in doktoru Aylin Cesur ve aile yakınları evin önünde karşıladı. Bahçeli, taziye ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk milleti aziz bir evladını kaybetmiştir. Üzüntümüz çok büyüktür. Hakka yürümüş olan merhum Süleyman Demirel beyefendiye cenabı Allahtan rahmet diliyoruz, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Bir köy evladının bürokrat, parti genel başkanı, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yükselen bir yetki ve sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük hizmetler ve eserler bırakarak hakka yürümüştür. Devlet ve toplum hayatımızda bir Süleyman Demirel sayfası vardır. Bu sayfada dört 'D' bulunmaktadır; Birincisi demokrasi, ikincisi Demirel, üçüncüsü darbe, dördüncüsü yine Demirel'dir. Bu sayfa iyi okunmalıdır, iyi anlaşılmalıdır ve siyasi hayata yönelmiş insanlar içinde örnek olmalıdır. Tekrar büyük Türk milletimize baş sağlığı diliyorum. Demirel Ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin."

otoğraflı - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Demirel Ruhsar Demirel Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title