Haberler

Azez'deki "Darülaceze"Den Yardım Çağrısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Azez ilçesindeki Es-Selame çadır kenti - "Darülaceze"deki yaşlılar - Darülacezenin kurucusu ve sorumlusu Halit Ebu Muhammed ile röportaj Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Halep'te rejim güçlerinin varil, vakum bombaları ve scud füzeleriyle düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan ve yakınlarını kaybeden bölge sakinlerinin bir kısmı, kentin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde bulunan Es-Selame çadır kentine sığındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Azez ilçesindeki Es-Selame çadır kenti - "Darülaceze"deki yaşlılar - Darülacezenin kurucusu ve sorumlusu Halit Ebu Muhammed ile röportaj Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Halep'te rejim güçlerinin varil, vakum bombaları ve scud füzeleriyle düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan ve yakınlarını kaybeden bölge sakinlerinin bir kısmı, kentin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde bulunan Es-Selame çadır kentine sığındı. "Darülaceze" olarak isimlendirilen çadırlarda kalan bakıma muhtaç Suriyeliler, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ebu Muhammed Darülaceze Suriye Azez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title