Haberler

Ayvacık'ta 47 Kaçak Yakalandı

Ayvacık'ta 47 kaçak yakalandıÇanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adasına kaçmak için bot ile umut yolculuğuna çıkan 47 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Ayvacık'ta 47 kaçak yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adasına kaçmak için bot ile umut yolculuğuna çıkan 47 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Kadırga Burnu Mevkii'nden daha iyi şartlarda yaşamak hayaliyle Yunanistan'ın Midilli Adasına yasadışı yollardan geçmek isteyen Suriye, Afganistan, Gine, Kamerun, Gana, Kongo, Haiti ve Mali uyruklu 47 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Küçükkuyu'daki Sahil Güvenlik Komutanlığı rıhtımına getirilen kaçak göçmenlere yapılan kimlik kontrolünde 47 kaçaktan 15'inin bir önceki gün yakalanan göçmenler olduğu belirlendi. Üzeri ıslak olan kaçak göçmenlere görevliler tarafından ayakkabı su ve yiyecek dağıtıldı. Kaçaklar daha sonra Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Yunanistan Çanakkale Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title