Haberler

Atama Bekleyen Mühendis ve Teknikerler Eylem Yaptı

Ankara'da atama bekleyen Gıda, Su Ürünleri, Ziraat, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri ve Veterinerler ile Teknikerler eylem yaptı.

Ankara'da atama bekleyen Gıda, Su Ürünleri, Ziraat, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri ve Veterinerler ile Teknikerler eylem yaptı.

Abdi İpekçi Parkı'nda bir araya gelen Gıda, Su Ürünleri, Ziraat, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Veterinerler ile Teknikerler "70 bin işsiz 20 bin boş kadroya atama bekliyor" yazılı afiş açtı.

Grup adına açıklama yapan Sedat Meteroğlu, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde 20 bin 265 boş kadro varken, atama yapılmaması adil değildir. Bizler bütçeye yük değil güç olacak meslek gruplarıyız. Çocuklarımızın yeterli ve sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var. Mesleğimizi icra ederek, enerjimizi ve bilgi birikimimizi ülkemizin kalkınmasına destek olarak kullanmak istiyoruz. Artık sesimizi duyun ve yüzlerimizi güldürün" dedi.

Eyleme ayrıca CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz de katılarak destek verdi. Açıklamadan sonra diplomalar yakılıp "Mehdi Eker bize kadro ver yeter" sloganları atılarak davul eşliğinde halay çekildi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title