Haberler

Aşırı Hız ve Alkol Can Aldı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen motosikletle karşı yönden gelen minibüs çarpıştı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen motosikletle karşı yönden gelen minibüs çarpıştı. Motosikletteki 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, 4 kişi de hafif yaralandı.

Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında, Arslanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Nuri Doğan'ın (26) kullandığı 09 NJ 128 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Osman Ertekin'in (36) yönetimindeki 09 M 1565 plakalı minibüs çarpıştı. Kazayı görenler güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri motosiklet sürücücü Doğan ile Serkan Karagülle'nin (25) kaza yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Hafif yaralanan minübüs şoförü Ertekin ile aracındaki 3 kişiye ambulansta müdahele edildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre motosikletin aşırı hızla gitti ve sürücü Nuri Doğan ve arkadaşının kasklarının bulunmadığı ileri sürüldü. Ayrıca motosikletteki iki arkadaşın alkollü oldukları iddia edildi. Kaza nedeniyle Nazilli ile Arslanlı mahallesi arasındaki yol 1 saat araç trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arslanlı Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title