Haberler

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

Güncelleme:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Anadolu Ajansı'nın (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Demir, farklı kategorilerdeki fotoğraflardan seçim yaparak çalışmaları takdir etti.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Makamında, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Demir, "Haber" kategorisinde Erçin Ertürk'ün "Yıkım", "Çevre-Yaşam" kategorisinde Ali Fatih Akçay'ın "Doğal renkler" ve spor kategorisinde ise Emin Sansar'ın "Yumruk" fotoğraflarını seçti.

Demir, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Geriye bakmadan", "Gazze: Kanıt" kategorisindeyse tercihini Ali Jadallah'ın "Kayıp" fotoğrafından yana kullandı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Demir, "Bir yıl öncesine gittik. Bazı fotoğraflar çok etkileyiciydi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Faruk Demir Ardahan Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title