Haberler

Aragones: 3 Net Pozisyonu Golle Sonuçlandırdık

Bursaspor'u 3 -1 Yenerek Yarı Finale Yükseldikleri Maçın Ardından Düzenlediği Basın Toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İlk Yarıda İyi Mücadele Ettiklerini, Ancak İkinci Yarıda Oyun Disiplininden Koptuklarını Söyledi.

Bursaspor`u 3-1 yenerek yarı finale yükseldikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini, ancak ikinci yarıda oyun disiplininden koptuklarını söyledi.

Bir gazetecinin, ''İlk maçta Bursaspor'a karşı zorlanmıştınız. Bu denli kolay bir galibiyet bekliyor muydunuz?'' sorusuna Aragones, şu yanıtı verdi:

''Ben kolay sözcüğünü kullanmak istemiyorum. İlk yarıda yakaladığımız 3 net pozisyonu golle sonuçlandırmayı bildik. İkinci yarıda ise ciddiyetten biraz uzaklaştık. Biz, 90 dakika ciddi oynamalıyız. Modern futbolda artık küçük-büyük takım yok. Mücadele eden takım sahadan galip ayrılıyor. Dediğim gibi kolay galibiyet almadık. Belki bu maçta özellikle ilk yarıda rakip savunmayı daha kolay aştık.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title