Haberler

Antalya Gazetecilerin 'Makam Aracı' Bisiklet

Gazetecilerin 'makam aracı' bisikletMANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Gazetecilerin 'makam aracı' bisiklet

MANAVGAT Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen bisiklet 'makam aracı' oldu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği'ne İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından bisiklet hediye edildi. Cemiyet bisikleti demirbaşa kaydederek, "makam aracı" diyerek gazetecilerin kullanımına sundu.

Manavgat Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Başkanı Avni Gelendost, geçen ocak ayında İzmit'te Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından Anadolu Buluşması düzenlendiğini hatırlattı. Buluşmada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın sağlıklı yaşam ve insanları spor yapmaya teşvik için bisiklet dağıttıklarını söylediğini anlatan Avni Gelendost, başkanın bisikletlerden bütün cemiyetlere birer tane gönderme sözü verdiğini ve kendilerine bu bisikletin geldiğini kaydetti.

Gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu, özellikle yerel basında çalışan gazetecilerin neredeyse imkansız denilebilecek durumda işlerini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Gelendost, "İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın bahsettiği bisiklet geldi. Ben de bu bisikleti sağlıklı yaşam ve spor anlamında cemiyete demirbaş olarak kaydettim ve makam aracı olarak kullanmaya karar verdim" dedi.

Cemiyete üye gazetecilerin de bisikleti istediği zaman alabileceklerinin belirten Gelendost, bundan sonra haberlere bisikletle gidip gelme kararı aldıklarını belirtti. Avni Gelendost, şöyle dedi:

"Yerel basında gerçek anlamda ekonomik zorluklar yaşayan meslektaşlarımız, sosyal güvencelerinin olmaması bir yana düşük maaşlarla çalışıyor, hatta çoğu zaman o düşük maaşları da alamıyor. Ekonomik zorluklar altında görev yapmaya çalışan gazetecilere böyle farklı imkanlar sunulması, gazetecilerin kısmen nefes almasını sağlayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Gelendost Manavgat Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title