Haberler

Ankaragücü’nden Örnek Davranış

Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı Ziyaret Etti.

Ankaragücü Spor Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Hatay spor Kulübü ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Ankara'da yaşayan Antakya'lı işadamı Ahmet Reşat Görür ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mevlüt Aydın'da katılım gösterdi.

Ankaragücü Spor Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerindeki çadırkentleri ziyaret etmek üzere geldiklerini, kamplardaki çocuklara 2 bin forma, 2 bin spor ayakkabısı, 500 de top dağıtacaklarını bildiren Atalay, ''Oradaki çocukları misafirimiz olarak kabul ediyoruz. Devletimiz çok büyüktür. Onların yemek, barınma gibi her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Biz de bir nebze katkıda bulunmak, oradaki çocukları sevindirmek, rehabilitasyonlarına katkı sağlamak istedik'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.dr.Lütfü Savaş, Ankaragücü Spor Kulübü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında böylesine anlamlı bir uygulamaya imza attığı için kendilerini tebrik ettiğini, bu davranışın tüm spor kulüplerine örnek gösterilmesi gereken bir yaklaşım olduğunu vurguladı. Başkan Savaş, kendilerinin de geçtiğimiz günlerde Antakya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü ve Yerel Gündem 21 aracılığıyla Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerindeki çadırkentler de kalan Suriyeli misafirlere giyim-kuşam ve gıda yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Konuk Asbaşkan Atalay, Belediye Başkanı Savaş'a Ankaragücü Forması ve üzerinde kulüp arması bulunan saat hediye etti.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve konuk heyet ziyaretin ardından beraberinde getirdikleri yardım malzemelerini Kızılay yetkililerine teslim etmek üzere bölgeye hareket ettiler. Bölgeye ulaşan heyet ilk önce Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'yı makamında ziyaret etti. Ardından Kızılay Çadırı'na geçen heyet beraberinde götürdükleri yardım malzemelerini Kızılay yetkililerine burada teslim ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title