Haberler

Ankara'daki Huzurevi Yaşlıları Bayramı Birlikte Kutladı

Güncelleme:

Ankara'daki 75. Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar, bayram sevincini birbirleriyle ve ziyarete gelen yakınlarıyla paylaştı. Huzurevi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında huzurevi sakinleri, misafirlerini ağırladı. Yaşlılar, eskiden bayramların neşe ve dayanışma ile geçtiğini belirtirken, şimdi ise bayramların tatile dönüştüğünü ifade etti.

Ankara'daki 75. Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar, bayram sevincini birbirleriyle ve ziyarete gelen yakınlarıyla paylaştı.

Huzurevi tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla "Pastane" adı verilen alanda bayramlaşma programı düzenlendi. Birbiriyle burada bayramlaşan huzurevi sakinleri, bayram ziyaretine gelen yakınları ve misafirlerini bu alanda ağırladı.

Huzurevi sakinlerinden Mehmet Çetiner huzurevinde ilk bayramını geçirdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Burada bize çok iyi bakıyorlar. Bayramda da buradayız. Arkadaşlarımızla bayramlaştık, bayram kutlaması yapıldı. Eski bayramlar yok tabii. Eskiden bayramlar sevinç, neşe, dayanışmaydı, ziyaretler yapılırdı. Şimdi tatile dönüştü."

Bayramlık kıyafetleriyle konuklarını ağırlamaya hazırlanan 90 yaşındaki Salih Yılmaz da 1,5 yıldır huzurevi misafiri olduğunu belirterek, "Eşimi yıllar önce kaybettim, 3 çocuğum var. Onlar beni bırakmadılar, çocuklarımdan çok memnunum. Ziyaretime gelecekler. Burada memurlar olsun, hizmet edenler olsun o kadar tatlı insanlar ki ancak bu kadar olur." dedi.

"Eskiden ziyarete gidilirdi, şimdi tatile gidiliyor"

62 yaşındaki Aynur Özdemir ise iki aydır huzurevi sakini olduğunu, çeşitli aktivitelere katıldığını ve günlerinin çok güzel geçtiğini söyledi.

Ziyaretine gelen torunuyla zaman geçiren Mehmet Akçakoca da "3 yıldır buradayım, torunum her bayram gelir ziyaret eder, peşimi bırakmaz hiç. Bayramlar aranınca güzel oluyor, yakını gelmeyenler mahzun kalıyor. Bayramlar eskisi gibi değil, eskiden ziyarete gidilirdi, şimdi tatile gidiliyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title