Haberler

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri Malatya'da Final Yapıyor

AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği ve şimdiye kadar 17 bini aşkın kişiyle buluşan özel tarih projesi "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Malatya'da düzenlenecek özel söyleşi ile bitiyor.

Çanakkale ruhunu Doğu'dan Batı'ya Kuzey'den Güney'e tüm Türkiye'ye yayan AnadoluJet'in özel tarih projesi AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri, 35'inci ve final söyleşisini Malatya'da düzenlemeye hazırlanıyor.

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile 25 Mayıs 2015, Pazartesi günü; Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 19.30'da gerçekleşecek son AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Programı; halka açık ve ücretsiz olacak.

Şimdiye kadar 17 bini aşkın kişiye ulaşan, 17 şehirde hem halk hem de üniversite öğrencileriyle buluşan Çanakkale Sohbetleri, 18'inci durağı Malatya'da da Çanakkale Savaşı'nın az bilinen yönlerini fotoğraflar yardımı ile aktararak o dönemi adeta tekrar yaşatacak.

Toplumun tarihsel ve kültürel gerçeklere duyarlılığını arttırmayı hedefleyen AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile birlikte projelendirdiği "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımıyla gerçekleşecek. Katılımcılar, Çanakkale Savaşı'nın destansı hikâyesinin yanı sıra şehitlerimizin, gazilerimizin ve geride kalanların öykülerini dinleyecek. Kapanışta ise Talha Uğurluel kitaplarını imzalayacak.

AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri Projesi hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesindeki haberler bölümünden ulaşılabilir, AnadoluJet ve uçuşları hakkında bilgi almak için 444 2 538 numaralı çağrı merkezi aranabilir.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Zaferi Talha Uğurluel Türkiye Malatya Güncel Haberler

title