Haberler

Altay'da Duygusal Buluşma

Altay'da futbolcular Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde 15 yaşındaki görme engelli taraftar Kenan Kabakoğlu'nu konuk etti.

Altay'da futbolcular Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde 15 yaşındaki görme engelli taraftar Kenan Kabakoğlu'nu konuk etti. Sosyal medyada babası Mesut Kabakoğlu tarafından tribünde kendisine maç anlatırken çekilmiş görüntüleriyle gündeme gelen Kenan, futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadı. Daha önce kaleci olarak futbol oynayan Kenan'ın üç yıl önce gözüne polen tozlarından kaçan mikrop nedeniyle görme engelli olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Serdar Sabuncu, genç taraftarın tedavisinin mümkün olduğu konusunda bilgi aldıklarını ifade ederek, "Kenan'ın eski haline dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Babası Mesut bey tüm maçlarımızı kendisine spiker gibi anlatıyor. Heyecanımıza ortak olan Kenan'a 100'üncü yıl forması ve çeşitli hediyeler verdik" diye konuştu. Özellikle hücum oyuncuları Bedri Can ve Furkan'a hayranlık duyan Kenan, iki futbolcudan imza alırken tüm takımla hatıra fotoğrafı da çektirdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kutlu Aktaş Gaziemir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title