Haberler

Akhisar Belediyespor Hedefi Son Anda Kaçırdı

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a deplasmanda yenilerek UEFA Avrupa Ligi hedefini son haftada kaçıran Akhisar Belediyespor, ligdeki en iyi performansını gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a deplasmanda yenilerek UEFA Avrupa Ligi hedefini son haftada kaçıran Akhisar Belediyespor, ligdeki en iyi performansını gösterdi.

Yeşil siyahlılar, böylece sezonu 46 puanla sekizinci sırada tamamladı. Akhisar Belediyespor, daha önce 2012-13 sezonnuda 42 puan toplayarak sezonu 14'üncü 2013-14'te 44 puanla 10'uncu, geçen sezon ise 38 puanla 12'ncu srada tamamlamıştı.

Süper Lig'de her yıl hedeflerini yükselttiklerini ve bu yılki hedeflerini de tutturduklarını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu kohuda şunları söyledi:

"İyi bir sezon geçirdik. Her sezon üstüne koyarak mücadele verdik ve yine bu sezon da hedeflerimiz tuttu. Şimdi önümüzdeki yıl hedefimiz daha yukarılara çıkmak olacak. Avrupa şansını kovaladık ama yakalayamadık. Önemli olan bu ligde devam etmek ve burada en iyi şekilde mücadele etmektir. Gelecek sezon planını ise gelecek hafta teknik heyetle birlikte yapacağız."

İSMAİL BURSASPOR YOLCUSU

Akhisar Belediyespor'da Merter Yüce'den sonra sözleşmesi biten İsmail Konuk da yeşil siyahlıların eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Bursaspor'a gidebileceği bildirildi. Takıma Hamzaoğlu döneminde, 2013-14 sezonu öncesi katılan 28 yaşındaki defans oyuncusu bu yıl 12 Süper Lig, 5 de kupa maçında forma giydi. Merter'in ardından İsmail'i de kadrosunda görmek isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime bu konuda rapor verdiği, Bursaspor'un oyuncuyla görüşmelere başladığı belirtildi. Akhisar Belediyespor ise İsmail Konuk'la bugüne kadar görüşme masasıya oturmadı. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Bursaspor Spor Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 28 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 28 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title