Haberler

AK Partili Vekiller, Kızılcahamam Kampı'nda

Güncelleme:

AK Partili vekiller, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı öncesi güne spor yaparak başladı.

AK Partili vekiller, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı öncesi güne spor yaparak başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Deniz Olgun kamp öncesi spor yaptı.

AK Parti'nin Geleneksel 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam'da Asya Termal Tatil Köyü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün başlıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti eski Milletvekili Mehmet

Deniz Olgun kamp öncesi spor yaptı. Adana Milletvekili Çetinkaya, spor öncesi yaptığı açıklamada, 'Meclis'teki uslüp tartışmalarına' ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çetinkaya, "Hiçbir zaman onaylamadığım bir olaydır. Geçmiş zamanlarda sık sık parlamentoda en sık konuşan parlamenterlerden birisiydim. Şimdi, her çıktığım zaman da konuşmamda sahip olmamız gereken üstün ahlaktan bahsedilir" diye konuştu.

BİTLİS MİLLETVEKİLİ VAHİT KİLER İLE AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DENİZ OLGUN TENİS MAÇI YAPTI

Otelin tenis sahasında AK Parti eski Milletvekili Olgun ile tenis oynayan Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, "Güne zinde başlamak

için spor yapıyoruz. Bundan sonra daha dinamik ve zinde başlayacak toplantılar. Şu an, maç berabere gidiyor. Kıran kırana bir mücadele var. Mehmet abinin tam olarak oynamadığını düşünüyorum, benimle antrenman yapıyor" dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SOYLU VE MANİSA MİLLETVEKİLİ YURTTAŞ KOŞU YAPTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve Manisa Milletvekili Yurttaş, otelin spor sahasında koşu yaptı. Yurttaş, "11. turdayım şu anda. Hedef 45 çünkü Manisa'nın plaka kodu 45. Ustalık döneminde yatarak hizmet üretmek değil, koşarak hizmet üretmek gerekiyor" dedi.

Kampın her yıl iki defa yapıldığını hatırlatan Yurttaş, kampın bir istişare kampı olduğunu ifade etti. Yurttaş, kampla parti içi

kaynaşmanın güçlendiğini belirterek, "Çözüm süreci, milli birlik ve beraberlik masaya yatırılacak. Ayrıca, dış politikada izlenmiş olan yol ve bundan sonra izlenecek yol tartışılacak. Önümüzdeki seçimlerde ne tür hazırlıklar yapılması gerektiğinde sunumlar yapılacak" ifadelerini kullandı.

Yurttaş, "Anayasa, şimdiye kadar bir beklentiydi. Bundan sonra yeni bir Anayasa zorunluluk haline geldi. Tabii ki Anayasa'yı yapmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Biz, milletvekillemizin çok olmasına bakmadan partilerden eşit sayıda üye katılımıyla bir Uzlaşma Komisyonu oluşturduk ancak gelinen noktada Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çok fazlada uzlaşmadan yana olmadığını görüyoruz. Biz, milletimize söz verdik. 'Yeni bir Anayasa yapacağız' dedik. İnşallah, biz bu Anayasa teklifimizle halkın huzuruna çıkmayı düşünüyoruz. Bizim, isteğimiz referandum olup olmaması değil, Meclis'in çoğunluğuyla bunun geçmesi. Ancak, halkın huzuruna çıkmaktan da hiç korkmayız" şeklinde konuştu. Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmalarının Temmuz'a kadar uzadığını hatırlatan Yurttaş, bu konuda umudunun az olduğunu ifade etti.

Yurttaş, seçim çalışmalarına ilişkin olarak, "Daha önce Başbakanımız da bu konuyu ifade etti. Genel seçimlerin süresi zaten daha önceden 5'ti, 4'e düşürülmüştü. Tekrar 5 yıla çıkarılması bence de Başbakanımızca da doğru" dedi.

04.05.2013 08: 39: 11

TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Kızılcahamam Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title