Haberler

Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları'nın Düzenlediği 2. Futbol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

BURSA - AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları'nın düzenlediği '2. Geleneksel Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' sona erdi.

Turnuvada Ovaakça Eğitim mahallesini 2-0 yenen Tuna mahallesi şampiyon oldu. AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları'nın düzenlediği mahaller arası halı saha turnuvası sona erdi. Turnuvaya 62 mahalle katılırken dün akşam oynanan final maçında Ovaakça Eğitim Mahallesi'ni 2-0 yenen Tuna Mahallesi şampiyon oldu. Turnuvanın sonunda AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun karşılıklı penaltı atışları gecenin en renkli görüntülerini oluşturdu.

Çekişmeli geçen final maçını AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanvekili Süleyman Akyüz, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ile AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi ve çok sayıda futbolsever izledi.

ŞAMPİYON TUNA MAHALLESİ…

Heyecan dolu final maçını 2-0 kazanan Tuna Mahallesi turnuvanın şampiyonu oldu. Tuna mahalleli futbolcular hakemin bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşarken, onları ilk kutlayan ikinciliği kazanan Ovaakça Eğitim Mahallesi'nin oyuncuları oldu.

Final maçının ardından konuşan AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, turnuvanın ikincisini düzenlendiklerini anımsatarak, katılan tüm takımları ve şampiyon Tuna Mahallesi'ni kutladı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanvekili Süleyman Akyüz ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yaptıkları konuşmalarda turnuvada yer alan takımları tebrik etti.

"BENZER ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ…"

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ise, bu tür etkinliklerin parti içindeki birlik ve beraberliği pekiştirdiğine vurgu yaparken, "Şampiyon olan Tuna Mahallesi'ni kutluyorum. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak bundan sonra da benzer etkinliklerle partimizi Osmangazi'de daha ileriye taşıyacağız" dedi.

"AK PARTİ GENÇLİĞE VE SPORA FARKLI BAKIŞ AÇISI GETİRDİ…"

Çini'den sonra konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, AK Parti'nin hem gençliğe hem de spora farklı bir bakış açısını getirdiğini belirterek, "Biz gençlik ve spor gibi birbirine çok yakışan iki terimi aynı teşkilat bünyesinde barındırmayı başardık. Gençlik hizmetleriyle spor aynı bakanlık çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. İnanıyorum ki, 2012 Londra Olimpiyatları'na giden sporcularımız büyük başarı göstererek ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ OSMANGAZİ GENÇLİK KOLLARI'NA ÖVGÜ...

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ise konuşmasında turnuvayı düzenleyen AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları'nı faaliyetleri nedeniyle kutladı. Yalçın, "Gençlik kolları siyasetin ilk adımı... Ama bizler sıradan bir gençlik faaliyeti yapmak istemiyoruz. Değerleri olan bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu etkinlik de bunun bir örneği. Bu idealler olmazsa bu kadar insanın burada bir araya gelmesi mümkün değil. Bu açıdan AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları çok anlamlı bir iş yaptı" dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Milletvekili Mustafa Öztürk, Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile AK Parti İlçe Başkanı Cihat Çini, turnuvada dereceye giren Tuna, Ovaakça Eğitim ve Panayır mahallerinin takımlarına kupalarını verdi.

Gecenin en renkli ve keyifli anları ise ödül töreninin ardından yaşandı. İl Başkanı Sedat Yalçın ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu karşılıklı penaltı atışı yaptı.Yalçın ve Çavuşoğlu, penaltılar sonunda birbirlerini kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Yalçın Osmangazi Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title