Haberler

Aırtıes Dünyanın En Hızlı 1,7 GBPS Wifi Cihazını Tanıttı

Güncelleme:

AirTies, 13-17 Eylül tarihlerinde Amsterdam'da düzenlenen Uluslararası Yayıncılık Kongresi'ne katıldı.

Kablosuz ağ teknolojileri alanında yenilikçi vizyonunu koruyan AirTies, 13-17 Eylül tarihlerinde Amsterdam'da düzenlenen Uluslararası Yayıncılık Kongresi'ne (IBC - International Broadcasting Convention) katıldı. AirTies, sektörün en prestijli fuarlarından biri olan değerlendirilen IBC'de dünyanın en hızlı video aktarım cihazı, 1.7 Gbps 11.ac teknolojisine sahip Air 4820'yi tanıttı.

13-17 Eylül tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenen Uluslararası Yayıncılık Kongresi'ne (IBC 2013- International Broadcasting Convention) katılan AirTies, dünyanın ilk 11.ac 4x4 çip setinin kullanıldığı yeni ürünü Air 4820'yi tanıttı. Bu yeni ürün, benzersiz bir kapsama alanı ve performans ile ev kullanımı için yüksek çözünürlüklü (High Definition - HD) video aktarım çözümü sunuyor. AirTies'ın yeni ürünü daha geniş bir alanda, birden fazla sayıda cihaza içeriğin 3 kat daha hızlı aktarılmasını ve HD kalitede kesintisiz video izlenmesini mümkün kılıyor. Merkezi bir kutudan ağa bağlı TV, tablet ve mobil cihazlara aktarım yapılabilen Air 4820 ile aynı anda 6 cihaza HD video aktarımı yapılabiliyor. Ürün, 2014 yılın başında pazarda olacak.

AirTies CEO'su Philippe Alcaras yeni ürünleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede: "AirTies, 9 yıl önce Türkiye'de Türk girişimciler tarafından kurulmuş bir Türk şirketi. Kurulduğumuz ilk günden bu yana müşterilerimize kablosuz iletişim konusunda ileri kalitede ürünler sunuyoruz. Kendi bünyemizde, müşterilerimizden gelen geri bildirimler ile desteklediğimiz, Araştırma-Geliştirme süreçlerimiz neticesinde dünya ile rekabet eden ürünler geliştiriyoruz" dedi.

Eskiden sadece web sayfalarında gezinmek olan internetin günümüzdeki evimizdeki televizyonlardan, cep telefonlarına yayıldığını, yakın bir gelecekte de internetin hayatımızın her alanına entegre olacağını belirten Alcaras, "Türk mühendislerinden oluşan Araştırma-Geliştirme ekibimizle, yüksek performanslı kablosuz deneyimi sunan ürünleri geliştirmek üzere çalışıyoruz ve bir Türk şirketi olarak dünyaya yeni teknolojileri sunmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amsterdam Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title