Haberler

Adayların Mal Varlığı Tartışması Youtube'a Taşındı

Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde Ak Parti ve CHP'nin belediye başkan adaylarının mal varlığı tartışması sosyal paylaşım sitesi YouTube'a taşındı.

Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde Ak Parti ve CHP'nin belediye başkan adaylarının mal varlığı tartışması sosyal paylaşım sitesi YouTube'a taşındı. Ak Parti adayı Seçkin Özdemir'in eşinin İstanbul'da 1 milyon lira değerinde villa sahibi olduğuna ilişkin yerel bir gazetede çıkan haberin ardından CHP adayı Ali Arslankılıç ve ailesine ait olduğu iddia edilen ev, işyeri ve araçların fotoğrafları, Kuran'da yer alan bir ayet eşliğinde YouTube'de yayınlandı.

Kilimli'de belediye başkanlığını 2009'da seçimi kazanarak Ali Arslankılıç'tan devralan Ak Parti'li Seçkin Özdemir, 30 Mart seçimlerinde partisi tarafından yeniden aday gösterildi. Daha önce beldede 13 yıl DYP ve DP'den belediye başkanlığı yapan Ali Arslankılıç ise 30 Mart öncesi CHP'ye geçerek aday oldu. Seçime kısa süre kala beldede iki aday arasında mal varlığı tartışması yaşanıyor.Ak Parti adayı Seçkin Özdemir'in kentteki alışveriş merkezinde mağaza açtığı, 2 yeni otomobil aldığı ve yine İstanbul'da eşine ait 1 milyon lira değerinde villa bulunduğu iddası yerel bir gazetede yer aldı. Bu haberin ardından ise CHP adayı Ali Arslankılıç ve çocuklarına ait olduğu iddia edilen ev, işyeri ve araçların fotoğrafları, Kuran'da yer alan 'Munafikun' suresinin 9'uncu ayeti eşliğinde YouTube'de yayınlandı.

'DİNİ SİYASETE ALET EDİYORLAR'

Arslankılıç, YouTube'deki paylaşıma tepki gösterirken, Ak Parti adayı Özdemir'i suçladı. Ak Parti'nin bu tür videolarla dini siyasete alet ettiğini savunan Arslankılıç, şöyle konuştu: "Dini bu şekilde kullanarak hakkımda bir karalama kampanyası yapılıyor. Onlar bunu hep yapıyor. Din, iman edebiyatı yapıp kutularla paraları götürüyorlar. Benim aile bireylerimin ve benim mal varlıklarım devletin elinde bellidir. Ben 13 yıl belediye başkanlığı yaptım. Yüzde 90'ı benim belediye başkanı olmadan önceki mal varlıklarımdı. Onların villaları, evleri, arabaları var. Kendi hırsızlıklarını örtmek için böyle şeyler yapıyorlar. Ben hiç umursamıyorum. Kilimli'de son 5 yılda onların çaldıkları 150 milyon liranın üzerinde. Kilimli halkı her şeyi görüyor. Kararını 30 Mart'ta verecek. Bunlar böyle dini siyasete alet ederek hem günah işliyorlar hem kendilerini bitiriyorlar."

Ak Parti adayı Seçkin Özdemir ise "Ben projelerimle halkın önüne çıkıyorum. Bu tür polemiklere girmek istemiyorum" diyerek konuşmak istemediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seçkin Özdemir Ak Parti Kilimli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title