Haberler

Adana Valisi Demirtaş'ın Duygu Dolu Anları

'KAHRAMANLAR Diyarından Adana'ya Şehitler Köprüsü' adlı programda Adana Valiliği'nde şehit ailelerini ağırlayan Vali Mahmut Demirtaş, duygu dolu anlar yaşadı.

'KAHRAMANLAR Diyarından Adana'ya Şehitler Köprüsü' adlı programda Adana Valiliği'nde şehit ailelerini ağırlayan Vali Mahmut Demirtaş, duygu dolu anlar yaşadı. Konuşmakta zorlanan Vali Demirtaş, "Sizler en güzel varlıklarınızı bu vatan için verdiniz, minnettarız" dedi. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan'ın eşi Ruhan Özkan ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş tarafından organize edilen programla geçtiğimiz aylarda Adanalı şehit aileleri Kahramanmaraş'a gitti. Yine iki vali eşi tarafından 'Kahramanlar Diyarı'ndan Adana'ya' isimli bir organizasyon düzenlenerek Kahramanmaraş'taki şehit aileleri Adana'ya getirildi. Konuk aileler Adana Valiliği bahçesinde Demirtaş çifti tarafından karşılandı.

Toplantı salonuna geçen şehit ailelerine hoş geldiniz diyen Vali Demirtaş bu sırada duygu dolu anlar yaşadı. Salona ilk girdiğinde sesi titreyip konuşamayan Vali Demirtaş, sonra tekrar salona gelerek, "Sizler hem şehitlerimizin, hem ailelerimiz hem de milletimizin emanetisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Sizler gerçekten en güzel varlıklarınızı çocuklarınızı, canınızı ciğerinizi toprağa verdiniz. Vatan için millet için bayrak için. Size ve çocuklarınıza minnettarız" dedi.

Ruhan Özkan ise farklı şehirlerde aynı acıyı yaşayan insanlarımız olan şehit ailelerini bir araya getirme amacıyla bu programı organize ettiklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vahdettin Özkan Mahmut Demirtaş Adana Valiliği Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

title