Haberler

Ablasının Severken Kucağından Düşürdüğü 5 Aylık Bilal Ameliyatın, Ardından Öldü

Adapazarı'nda ablasının severken kucağından halının üzerine düşürdüğü 5 aylık Bilal Turan, başındaki şişlik nedeniyle özel bir hastanede yapılan ameliyatın ardından yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda ablasının severken kucağından halının üzerine düşürdüğü 5 aylık Bilal Turan, başındaki şişlik nedeniyle özel bir hastanede yapılan ameliyatın ardından yaşamını yitirdi. Baba Mehmet Emin Turan, "Bize bir şeyi yok dediler. Ameliyata girerken gülen oynayan çocuk, ameliyattan sonra nasıl ölür" diyerek, oğlunun ölümüyle ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Adapazarı İstiklal Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda minik Bilal'i 10 yaşındaki ablası beşiğinden alıp severken halıya düşürdü. Anne babası bebeği önce Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'ne, ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada çocuklarına yapılan bakımını yetersiz bulan Turan ailesi, çocuklarını bu kez Adapazarı'ndaki özel bir hataneye getirerek muayene ettirdi.

İddialara göre minik Bilal, başındaki küçük şişlik ilerde sorun olmasın diye özel hastanede ameliyata alındı. Minik Bilal, ameliyattan sonra baygın olarak odasına getirilmesinden 4 saat sonra hayatını kaybetti.

Turan ailesi çocuklarının ölümü üzerine büyük şok yaşarken, 39 yaşındaki baba Mehmet Emin Turan oğlunun ihmal kurbanı olduğunu iddia etti. 2 çocuk babası Mehmet Emin Turan, "Düşme sonucu başındaki şişkinlik ileride sorun olmasın diye doktorların tavsiyesi ile ameliyata izin verdik. Başındaki düşme sonucu oluşan kan birikintisi alınacaktı. Ancak oğlum uyanamadı Ölümün şüpheli olduğunu düşünüyoruz. Bunun için savcılığa şikayet dilekçemizi verdik" dedi.

Bu arada özel hastane yetkilileri ise ailenin iddialarıyla ilgili olayın yargıda olduğunu belirterek açıklama yapmadı. Turan ailesinin Sakarya Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusunun ardından minik bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belrlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title