Haberler

"Aaa- kıl Adamlar"

Güncelleme:

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'tan, Akil İnsanlar Heyetiyle ilgili ilginç bir benzetme geldi.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Akil İnsanlar Heyetine ilişkin, "Aaa-kıl, kıl" benzetmesinde bulunurken, "Film çevirecekler. Senaryo yazıldı, oynayacak artist arıyorlardı, buldular artistleri" değerlendirmesini yaptı.

TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, TBMM'de, yanında getirdiği oyuncak tank, televizyon ile basın toplantısı düzenledi.

OYUNCAK TANKLI BASIN TOPLANTISI

Bir hafıza yenilemesi yapmak istediğini ifade eden Uzunırmak, "Hepimizin bildiği gibi bugüne kadar vesayetten bahsedilen ve psikolojik harekattan bahsedilen bir Türkiye'yi yaşadık ve bu vesayet ve psikolojik harekatta en önemli unsur gördüğünüz tanklardı, askerlerdi, silahtı ama bu tank yenildi" dedi.

Oyuncak tankın üzerine televizyon, televizyonun üstüne de gazeteleri koyan Uzunırmak, "Bu, bunlar tankı ezdi. Bugün Türk milleti televizyonların başında ve basında bu kuşatma ile karşı karşıya. Psikolojik harekat bunlarla sürüyor. sözde akil adamlar denilen ama hiç basından, televizyonlardan eksik olmayan düşüncelerini her zaman açıklayabilen insanlar farklı bir zırh ile farklı bir konumda her şeyin üzerine çıktılar. Psikolojik harekatla karşı karşıya kalmış vatandaşlarımızı sosyal medyaya, facebook ve twitter'a davet ediyorum" dedi.

"AKİL ADAMLAR" YERİNE "AAA-KIL ADAMLAR, KIL" DEDİ

Akil İnsanlar Heyetine ilişkin Uzunırmak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bugün aaa-kıl adamların ve hükümetin cevaplaması gereken bazı sorular vardır. Her şeyden önce zevat ve görevlendirmeyi yapanlar şunu açıklamalıdırlar. Görevlendirilenler herhangi bir devlet kurumundan örtülü veya açık bir şekilde görevlendirilmiş midir? Devletin herhangi bir kurumundan örtülü ödenekten veya açık projelerden açılım programının başladığı 2009 yılından bugüne kadar herhangi bir program desteği almışlar mıdır? Bundan sonra alacaklar mıdır?Açılım programının başladığı 2009 yılından bugüne kadar ve bundan sonra seçilen bu zevat örtülü ödenekten veya açık proje desteklerinden devletin kurumlarıyla herhangi bir ekonomik ilişkiye girmiş midir?"

Türkiye'nin çok yönlü bir psikolojik harekatla karşı karşıya olduğunu savunan Uzunırmak, "Aydın'dan aldığım haberlere göre Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Sağlık Ocağı yazan levhalar indirilmiş sadece Sağlık Bakanlığı Sağlık Ocağı yazan yani Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin kaldırıldığı levhalara tesadüf etmekteyiz. Aynı zamanda bir özel şirketin bir bölgede kurulmuş örneğin Ege Türk ismini almış bir şirketin Maliye Bakanlığından bildirim yapılarak Türk kelimesi ırkçılığı çağrıştırıyor şirketinizden bu Türk kelimesini çıkartın diye bir yazının geldiği hatırlatılmıştır" dedi.

"FİLM ÇEVİRECEKLER"

Akil İnsanlar Heyetine ilişkin bir soruya Uzunırmak, "aaa-kıl, kıl" dedi. "Akil İnsanlarda sanatçılar ön plana çıktı ne diyorsunuz?" sorusuna Uzunırmak, "Film çevirecekler. Senaryo yazıldı, oynayacak artist arıyorlardı, buldular artistleri" dedi.

Bir soru üzerine Uzunırmak, "Bu arkadaşlar neyi ikna edecekler. Eğer Türkiye'deki problem terör ise terörü yapanları ikna etmek lazım. Terörden mağdur olanları ikna etmek, ne adına ikna etmek" yanıtını verdi.

"Ege Türk yazısının kaldırıldığını ifade ettiniz" sözüne Uzunırmak, "Onu örnek olarak verdim. Şirketin adını şey yapmamak için" diye yanıt verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Ali Uzunırmak Aydın Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title