Haberler

6. Kastamonu Ahşap Fuarı

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, 26-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 6. Kastamonu Ahşap Fuarı'na Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu davet ettiklerini belirtti.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, 26-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 6. Kastamonu Ahşap Fuarı'na Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu davet ettiklerini belirtti.

Uluay, Kastamonu İl Genel Meclisi Ak Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmada, kentte, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Ahşap Fuarı gerçekleştirileceğini anımsattı.

Söz konusu fuarın Kastamonu açısından önem arz ettiğini ifade eden Uluay, "Fuara Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu davet ettik. Kendisi de bu konuya sıcak baktı, ilgi gösterdi. Eğer açılışa gelirse Kastamonu açısından önemli bir kazanım olacak. Ahşap Fuarı'nı ilk önce ülke bazında bir fuar haline getirip daha sonra da uluslararası fuar haline getirmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Ahşap Fuarı'nı her geçen gün daha da geliştirerek sergileyeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkcı ve AK Parti'li üyeler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ahşap Fuarı Kastamonu AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title