Haberler

3. Köprünün Açılış Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan katıldığı televizyon programında, 3. köprünün 29 Ekim 2015'te açılacağını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TRT Haber'de yayınlanan "3 Gün" programında Gazeteci Mustafa Kartoğlu ve Yıldıray Oğur'un sorularını cevapladı. Bakan Elvan, "3. Köprü, 29 Ekim 2015'te açılacak." dedi

"UZAY AJANSI KANUN TASARIMIZ HAZIR"

Elvan, "Uzay ajansı ile ilgili kanun tasarımız hazır. Şu anda 4B uydusunu fırlatmak için bekliyoruz. Türkiye 'de uydu fırlatma merkezi kurma hedefimiz var." ifadelerini kullandı.

KÖPRÜNÜN AÇILIŞ TARİHİNİ VERDİ

Bakan Elvan, "Günde 1 buçuk milyon insan kıtalar arası seyahat ediyor. İstanbul 'un özellikle ulaşım altyapısının geliştirilmesi için önemli projeler var. Biz İstanbul'un trafik sorununu kökünden çözmek istiyoruz. İstanbul'u çok iyi analiz ettik ve bu noktada ciddi çalışmalarımız oldu. Önümüzdeki aylarda İstanbul'a yönelik mega projeleri açıklayacağız. Yavuz Sultan Selim köprümüzü 29 Ekim 2015 tarihinde açacağız." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul 29 Ekim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (5)

Şen:

Abicim bir kerede bu millet hayrına birşey yapılırken Allah razı olsun. İyi bşi deyin bari. İlla bi bahane illa milli bişey yapınca ya aman bilmem parçaları başka ülkelerin. Siz Türkiyeli olamassınız bence!

36
3
yanıtYanıtla
MK:

Istanbulda trafik sorunu yok !!! İçinde tek kişi olan arabaların plakalarına bakın ! ? kiralık. Şirketler araç kiralarını vergiden düşmesin, o zaman bu kiralık araçlar ortadan kalkar. Bakın ozaman trafik var mı yok mu !

20
11
yanıtYanıtla
urfaa:

Yav millet uzaya araç gönderiyor bunlar hala 3. köprülerle vs övünüyorlar . . . Biri bi şey dedimide sürekli 90 lı yıllarla kıyaslatıyorlar . . . ya arkadaş gelişmiş ülkeler seviyesindeyiz dediğiniz ülkelerle bir kıyaslayında biz de görelim gerçekten ne kadar geliştiğimizi. . . Arap ülkelerindeki yollar bile bizimkilerden daha kaliteli ve geniş. ancak koyunlara hitap edin siz

5
22
yanıtYanıtla
MetinmobilWeb@haberler.com:

Şuraya yazıyorum bir yıl değil iki yıldan fazla sürecek köprünün bitmesi.

3
20
yanıtYanıtla
hesapçı:

Bence de MK ya katılıyorum. Şirketler araç kiralamasın bakalım trafik kalacakmı, bütün plakalıklar rent a car lara ait.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title