Haberler

3 Kişiye Can Olan Avukat Toprağa Verildi

Güncelleme:

Yalova'da geçirdiği beyin kanaması sonucu dün yaşamını yitiren Yalova Barosu avukatlarından Saadettin Tunç, bugün toprağa verildi.

Yalova'da geçirdiği beyin kanaması sonucu dün yaşamını yitiren Yalova Barosu avukatlarından 67 yaşındaki Saadettin Tunç, bugün toprağa verildi. Bağışlanan karaciğeri ve iki böbreği ile 3 kişiye kişiye hayat veren Tunç'un cenaze törenine CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile akrabası olan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay da katıldı.

Beyin kanaması geçiren Avukat Saadettin Tunç, tedaviye alındığı Yalova Devlet Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti. Vasiyeti üzerine ailesi tarafından organları bağışlanan Tunç'un karaciğer Bursa'da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, böbrekleri ise Acıbadem Hastanesi'nde organ bekleyen hastalara nakledildi.

Saadettin Tunç'un cenazesi bugün Yalova Merkez Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine Tunç'un ailesi, meslektaşları, akrabası olan eski milli asketbolcu İbrahim Kutluay, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'nın Ak Parti'ye geçen Belediye Başkanı Yakup Koçal ile çok sayıda seveni katıldı. Saadettin Tunç'un cenazesi cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. - Yalova / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kutluay Yalova Merkez Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title