Haberler

Göztepe Spor Kulübünün Urla Tesislerine Görkemli Açılış

Güncelleme:

Göztepe Spor Kulübünün Urla'da yapılan tesisleri görkemli bir törenle hizmete girdi.

Göztepe Spor Kulübünün Urla'da yapılan tesisleri görkemli bir törenle hizmete girdi.

Çok sayıda taraftarın ve davetlinin hazır bulunduğu açılışa Göztepe'nin 1968 yılının efsane takımında oynayan oyuncuların da katılımı taraftarı daha da coşturdu. Eski efsane takımdan Nevzat Güzelırmak, B.Mehmet Aydın, Ceyhun, K.Mehmet Işıkal, Cudi Vergili, Özer, Fevzi Zemzem, Ertan Öznur, Ercan Ertantürk, Nihat Yayöz, Ahmet Yücel örende hazır bulundular. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Serpil ve Göztepe Spor Kulübü 2. Başkanı Fatih Dalan katılanlar arasında idi.

Kulüp Başkanı Mehmet Serpil açılış konuşmasında; "Göztepe takımı İzmir'imizin köklü takımlarından birisidir. Bu kulübe hizmet etmek başka bir ayrıcalıktır. Urla'da yapılan tesislerimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yönetim olarak aldığımız bir kararla kulübümüze uzun yıllar başarı ile hizmet eden eski Teknik Direktörümüz Adnan Süvari'nin adını verdik. Bu onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, efsane hocalarımızdan Fatih Terim, eski ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bizi her zaman destekleyen cefakar, fedakar taraftarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Bir dönem Göztepe'yi de çalıştıran Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de Göztepe gibi kulüplere Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu belirterek, "Göztepe Süper Lig'e çok yakışacaktır" diye konuştu.

KOCAOĞLU'NDAN STAD SÖZÜ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Türkiye ve Avrupa'da tarihi başarılara imza atan Göztepe'nin Adnan Süvari Tesisleri'ne kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, 90 yıllık Göztepe camiasına hayırlı olmasını diledi. Taraftarların stat taleplerini dile getiren tezahüratlarını "Memnuniyetle" diyerek yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, "Stat yapımı konusundaki süreci burada anlatmayacağım ama İzmir Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilik stadı yapmaya maddi olarak muktedirdir" diye konuştu. Başkan Kocaoğlu'nun bu sözleri Göztepeli taraftarlardan büyük alkış topladı.

Tesislerin açılışı Göztepe'nin kuruluş yılı olan 1925 yılı baz alınarak açılış kurdelası saat 19.25 de kesildi. Kurdelanın kesilmesi ile havaya çok sayıda güvercin bırakılarak sloganlar atıldı.

Açılış töreni dolayısıyla misafir ve taraftarlara bir kokteyl verildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Fatih Terim Sibel Uyar Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title