Haberler

Görüntüler Türkiye'den! Sınırlı sayıda satışa sunulan sıfır araç için birbirleriyle yarıştılar

Güncelleme:

Son dönemde bayilerde sıfır araç bulunmuyor. Birçok kişi stokçuluk yapıldığını öne sürerken, Honda'nın sınırlı sayıda Civic modeli satışa sunması ilginç görüntülere neden oldu. Erken saatlerde bayi önünde sıraya giren vatandaşlar, kapının açılmasıyla daha hızlı davranmak için birbirleriyle yarıştı.

Türkiye'de sıfır otomobil almakta bulmakta bir hayli zorlaştı. Döviz kurundaki artıştan dolayı fiyatların bir hayli yüksek olduğu piyasada sıfır araç neredeyse bulunmuyor.

BAKANLIK STOK İDDİALARI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Bayilerin kurdaki yükselişten ötürü araç stokladığı iddia ediliyor. Vatandaşın konu hakkında şikayetleri artınca Ticaret Bakanlığı harekete geçmiş ve Bakan Muş'un talimatıyla bayilere denetim başlatıldı.

İKİNCİ EL FİYATLARI DA BİR HAYLİ YÜKSEK

Ancak bayilerde hala araç bulmak zor. Vatandaşlar hala sıfır araç bulamamaktan şikayetçi. Hal böyle olunca birçok kişi ikinci el araçlara yöneldi. Böylece ikinci el araç fiyatları da alıp başını gitti.

DAHA HIZLI DAVRANMAK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Sıfır araç bulmanın bu kadar zor olduğu bir ortamda, Honda'nın kısıtlı sayıda sıfır Civic modelini satışa sunması sonrası bayide inanılmaz bir yoğunluk yaşandı. Bayinin kapısını açmasıyla daha hızlı davranmak isteyen vatandaşlar, resmen birbiriyle yarıştı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Honda Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (30)

Zeynep Nursen:

Şu aralar herşey pahalı, alım icin beklemek lazım, ekonomide bir şok gelecek ve fiyatlar düsüp dengelenecek, bekliyoruz

109
201
yanıtYanıtla
Yusuf Polatoğlu:

Fiyatlar hiç bir zaman düşmeyecek ve dahada artacak, küresel pandemi krizi her alanda etkiledi dünyayı ve gün geçtikçe tüm dünyada alım gücü düşecek

yanıt144
yanıt51
Ali YILMAZ :

Daha çok beklersin zeynep hanım fiyatlatın düşmeaini ben bu ülkede yaş sebze meyvenin haricinde fiyatı düşenini görmedim.

yanıt1
yanıt0
Alioz:

Ne güzel hayal kuruyorsunuz ya. A haber mi izlediniz dün aksam

yanıt3
yanıt0
Reklam Fragman:

bekle sen. dolar 1.70 bu zamanda bilgisayar alınmaz diyen adama hala sövüyoruz.

yanıt1
yanıt0
Kimbel:

Bazı televizyon kanallarında açlıktan ölüyoruz diye provakasyon yapanlar şimdi sıfır km araba alıyorlar vallahi size hiç bir zaman iyilik yaramaz otoyollar hızlı tren havaalanları 20 sene önce eşek yolu yoktu şimdi lüks araçlarla otoyolda tritt atıyorsunuz birde açlıktan ölüyoruz yazıklar olsun size

97
211
yanıtYanıtla
Alioz:

Kimbel, vallaha tebrik ederim seni. Aciz diye bağıranlarin fotoğraflarını inceleyerek bu haberdeki kişilerin kimliklerini tespit ettin ya helal sana. Sonuçta emek var alkış lütfen

yanıt4
yanıt1
halil anka:

zeka yoksunları hemen burdan yola çıkarak milletin tamamını para babası yaptılar.90 milyonluk ülkenin yüzde kaçını oluşturuyor bu kesim.yüzde 10 olsa 9 milyonun parası var diye geri kalan 80 milyon da zengin mi oluyor.siz parası olan yüzde 10 luk kesimin üzerinden milleti hor görmeye devam edin.sandıkta cevabınızı alırsınız.

209
63
yanıtYanıtla
Mr Effendixx :

bu yorumu beğenmeyenler neden beğenmediler acaba, yanlış birşey mi var?

yanıt68
yanıt26
mehmet:

bunlar galerici alıp satacaklar. binici yok bunların içinde.

185
22
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title