Haberler

Göl Flanoz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi'nden Vali Büyükakın'a Ziyaret

Göl Flanoz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi yöneticileri, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Göl Flanoz Gölpazarı ve Çevresi Kadın Girişimi Kooperatifi yöneticileri, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bilecik'in Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile kooperatif yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette kooperatifin çalışmaları değerlendirildi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik'in tanınmasında rol oynayacak projeleri dolayısıyla kooperatifi desteklediğini ifade etti. Vali Büyükakın, "Bilecik turizm açısından çeşitli yönlerle isim yapacak olan bir şehir. Gayemiz bu çeşitliliği ortaya çıkararak ilimizin turizm fırsatlarını, tanınırlığını arttırmak. Bunun için yapılan tüm çalışmaları titizlikle takip ediyor ve destekliyoruz. Kooperatifin çalışmalarının Bilecik'in tarımsal ve turistik özelliklerine büyük katkı sağlayacağı inancındayım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hacı Dursun Yıldız Gölpazarı Bilecik Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title