Haberler

Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra hayatı ve biyografisi! Gökhan Çıra kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Gökhan Çıra, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilenler. Gökhan Çıra hayatı ve biyografisi. Gökhan Çıra kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Gökhan Çıra merak konusu oldu. İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilen Gökhan Çıra kimdir, Gökhan Çıra hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Kulüp kariyeri

Gökhan Çıra, futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. 2014 yılında Galatasaray 19 yaş altı futbol takımına seçildi. 2014-2015 sezonunda, Galatasaray forması altında 23 lig maçına çıktı ve 5 gol kaydetti. Yine bu sezonda UEFA Gençlik Liginde forma giyme şansı verildi. Bu ligde Anderlecht, Arsenal ve Borussia Dortmund'un 19 yaş altı takımlarına karşı toplamda 4 maçta forma giydi. 2015 yılında Galatasaray 21 yaş altı futbol takımına geçti. 2015-2016 sezonunda ise 26 lig maçında forma giyip, 3 gol kaydetti. Galatasaray altyapısı altında iki sezon geçirdikten sonra takımdan ayrıldı.

Beylerbeyispor Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

22 Ağustos 2016 tarihinde 3. Lig takımı Beylerbeyi'a transfer olarak ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2016-2017 sezonunda Beylerbeyispor forması altında 1 kez Türkiye Kupası maçında olmak üzere 33 resmi lig maçına çıktı ve Altay takımına karşı 6-1 yenildikleri maçta takımının ve kendisinin tek golünü kaydetti.

Diyarbekirspor

Gökhan Çıra 21 Ağustos 2017 tarihinde, 3. Lig takımı Diyarbekirspor'a 3 yıllık sözleşmeyle transfer oldu. Bu takımda kadroya girme şansı bulamadı. 1 kez Türkiye Kupası maçı olmak üzere sadece 3 lig maçında forma giyebildi. 2 Eylül 2019 tarihinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Muğlaspor

Çıra, Ocak 2018 tarihinde 3. Lig takımı Muğlaspor ile sözleşme imzaladı fakat forma giyemedi ve takımdan ayrıldı.

Tuzlaspor Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Son resmi maçını 2 sene evvel Diyarbekirspor forması altında yapan Gökhan Çıra, Temmuz 2019 tarihinde, 2. Lig takımı Tuzlaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2019-2020 sezonunda sadece 4 lig maçında oynama şansı buldu. 9 Ekim 2019 tarihinde ilk kez forma giydiği maçta Niğde Anadolu takımına karşı 1 asist kaydetti ve maçı kendi sahalarında 2-0 kazandılar. Türkiye Kupası'nda ise iki maçta forma giydi.

Futbol sonrası

Kulüp yöneticiliği

Son olarak 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'un formasını giyen ve özel işlerinin yoğunluğundan dolayı henüz 24 yaşında futbolculuk kariyerine son veren Gökhan Çıra'nın, Eylül 2020'de 3. Lig'de yer alan Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildiği açıklanmıştır. 23 Ocak 2021 tarihinde İnstagram hesabından Bayrampaşaspor kulübünün yarısına ortak olduğunu açıkladı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gökhan Çıra Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title