Haberler

Gökçek, CHP'li Ankara Miletvekilerini Eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin 2007 Faaliyet Raporunda Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ankara Milletvekillerinin Toplantıya Katılmamalarını Eleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin 2007 faaliyet raporunda Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ankara Milletvekillerinin toplantıya katılmamalarını eleştirerek, "CHP'nin Ankara Milletvekilleri, Melih Gökçek'e çattıkları zaman gündeme geliyor" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi'nin 2007 yılında yaptığı projeleri ve yapacağı projeler hakkında sivil toplum kuruluşları, medya ve iktidarı bilgilendirdi. Muhalefetin toplantıya katılmamasını eleştiren Gökçek, yaptıkları ve yapacakları projeleri muhalefetin görmesini çok istediğini ifade etti. Gökçek, " CHP'li milletvekili arkadaşlarımız Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bize çok sayıda soru soruyorlar. Gelip faaliyet raporunda anlattıklarımızı görseler, inanın bu kadar soru sormazlar. Yaptığımız ve yapacağımız projeleri gözleri ile görmelerini çok istedim" dedi.

Gökçek, CHP'li vekillerin kendisi sayesinde medyada yer aldığını iddia ederek,"Arkadaşlarımız bizim hakkımızda yazılı soru sormasalar, başka türlü medyaya çıkamazlar. Melih Gökçek'e çattıkları zaman gündeme geliyorlar. Çok büyük haksızlık yapıyorlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soru soruyorlar. Soru sormaları gayet normal, ancak beni arayıp bir konu öğrenmek isteseler öğrenirler. Ama amaçları işin şov yanına kaçıyorlar. Keşke gelselerdi bizim faaliyetlerimizi gözleri ile görselerdi.

Yaptığımız projeleri gördükten sonra insaflı iş yapıyorlar mı yapmıyorlar mı, kendileri karar verirler" diye konuştu.

Gökçek, faaliyet raporunu sunmadan önce, CHP'nin Ankara Milletvekillerini tek tek aradığını belirterek, "Faaliyet raporuna sözlü olarak vekil arkadaşlarımızı kendim çağırdım. Bazı vekiller gelebileceklerini ifade etmişlerdi. Hiç bir CHP Milletvekilini görmemek beni üzdü. Türkiye'de hangi belediye başkanı halkın önünde bütün medya temsilcilerini ve milletvekillerini kim çağırır. Herkes yaptığı projeleri anlatmak için kaçmaya kalkışırken, ben aksine sivil toplum kuruluşlarını, muhalefeti, iktidarı ve medya'yı çağırdım" ifadelerini kullandı.

(TS-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title